Onderwijs met kwaliteit

Wat vinden wij belangrijk?
Wij vinden het belangrijk dat je goed onderwijs krijgt en dat je een waardevol diploma krijgt. Daarom hebben we belangrijke uitgangspunten voor ons onderwijs opgesteld. Deze uitgangspunten zijn:

 • Je volgt onderwijs dat gericht is op de beroepspraktijk.
  We leiden je op voor een beroep. Dat is de reden dat we vinden dat het onderwijs daarop afgestemd moet zijn. Daarom ga je bijvoorbeeld tijdens je opleiding meerdere keren op stage en zijn de lessen op school gericht op de beroepspraktijk. Je krijgt les van goede, enthousiaste en vakbekwame docenten.
 • Het onderwijs sluit aan bij wat jij nodig hebt.
  In de eerste weken van je opleiding doen we een aantal testen. Aan de hand van deze testen kijken we waarbij we je kunnen helpen (bijvoorbeeld bij Nederlands en rekenen). Met je mentor bespreek je je eigen onderwijsprogramma: welke onderwijsonderdelen ga je op welk moment volgen? Tijdens de opleiding bespreek je met je mentor hoe het met jou en je opleiding gaat. We nemen je serieus en luisteren naar je. Als er knelpunten zijn, dan lossen we die samen op.
 • Jouw school is jouw plek.
  Je volgt een opleiding op je eigen school. Je voelt je thuis en je kent je docenten en medeleerlingen. Er is een goede sfeer. Jouw school is een leuke plek om elkaar te ontmoeten!
 • Jouw school is goed georganiseerd.
  We geven je structuur en houvast. Op het ROC werken we met een rooster en blokken. Zo weet je precies welke lesonderdelen je wanneer en waar moet volgen. Dat geeft je structuur en houvast. Bovendien krijg je bij ons een vaste mentor die jou kan helpen als je problemen hebt.

In het menu rechts vind je informatie over de lessen die worden aangeboden.

https://www.youtube.com/watch?v=qcdbSg65BPM

 

 

Afdrukken E-mailadres