3e jaars keuzevakken 2021

Invalid Input
Invalid Input
Maandag
Periode 1 Periode 2 Periode 3
Dinsdag
Stagedag
Woensdag
Stagedag
Donderdag
 
 
Vrijdag
 
 

Daarnaast heb je de mogelijkheid om 4 studiecredits van de specials dit schooljaar buiten school te behalen. Bijvoorbeeld een scheidsrechtercursus, een cursus Spaans of een opleiding tot kiteboard- of survivalruninstructeur die je zelf gaat volgen én met succes gaat afronden.

Heb je iets soortgelijks al eerder gedaan buiten school dan mag je die ook als studiecredits opvoeren, mits je die cursus hebt behaald in de tijd dat je een opleiding bij Sport en bewegen Hilversum volgde.

Studiecredits die je buiten school om haalt zijn alleen geldig als je dat kunt aantonen met een officieel diploma of certificaat. Denk je hiervoor in aanmerking te komen dan leg je de bewijzen voor aan je mentor die, in overleg met de coördinator onderwijs, zal bepalen of en zo ja hoeveel studiecredits er aan worden toegekend(minimale studiebelasting van 25 uur voor één studiecredit).

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Je upload hier een scan/foto van je behaalde diploma('s). LET OP! Je dient het origineel nog te laten zien aan Harold Wienk voor validatie.

Invalid Input