Stageweb Sport en Bewegen Hilversum

Sport en Bewegen Hilversum biedt een online platform "Stageweb". Dit platform helpt studenten bij het zoeken van een SBB- goedgekeurde stage. Onze database heeft meer dan 1600 stageplaatsen op verschillende opleiding niveaus in alle werkvelden.

naar stagerocs.fw(De link om de eerste keer in te loggen staat in je schoolmail, gebruik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak een wachtwoord aan)

Stappenpan is als volgt:

1. Zoek je stage in stagerocs in het zoekmenu onder het kopje "zoeken" en selecteer het gewenste stagebedrijf. Verstuur deze naar jouw "mentor" (lees stagedocent).
2 Nadat je akkoord hebt gekregen van jouw stagedocent kun je solliciteren of wanneer je al een toezegging hebt gekregen voor een stageplek kun je een stagecontract aanvragen onder het kopje "contract". Vervolgens klik je op "ik ben aangenomen".
3 Het contract wordt nu binnen 5 werkdagen thuisgestuurd; Laat alle partijen ondertekenen, maak en foto van het contract om te uploaden in StageRocs en lever het stagecontract bij Studentenzaken in.

WIE IS JOUW STAGEDOCENT 2020-2021 >>>> 

INFORMATIE ZOMERSTAGE 2021 >>>>

STAGEHANDLEIDINGEN:

*LEERJAAR 2 N2 >>>>

*LEERJAAR 1 N3 >>>>
*LEERJAAR 2 N3 >>>>
*EXAMENJAAR 3 N3 >>>>

*LEERJAAR 1 N4 VERSNELD >>>>
*EXAMENJAAR N4 >>>>

Stageweb is inhoudelijk verder alleen toegankelijk voor onze studenten. 

Afdrukken E-mailadres