Mededelingen

Wintersport werkweek januari 2019
De klassen HSBLEO6PQ en HSBCOO8V gaan in januari op werkweek wintersport. Voor de organisatie van deze week hebben we gegevens nodig. Meld je via onderstaande link aan om deze gegevens te versturen. Je krijgt dan ook een factuur thuisgestuurd die over meerdere termijnen betaald kan worden. Te laat aanmelden kan tot gevolg hebben dat het bedrag in één keer betaald moet worden. Reageer s.v.p. uiterlijk donderdag 18 oktober!!

meld je hier aan

Cijfers en beroepshouding schooljaar 2018-2019
In dit document zie je hoe docenten omgaan met beoordelingen van praktijk en theorie in relatie tot aanwezigheid, tevens kun je zien hoe docenten komen tot een beroepshouding beoordeling
Bekijk/download hier


Extra SB sportkleding bestellen ?
De kleding kan besteld worden via www.sportsdepartment.nl/rochsm


ICT Manuals en links

Ondertussen biedt het ROC veel services online aan. We snappen dat je daarom misschien niet meer exact weet wat/waar te vinden is. Hierbij een instructievideo:


Een stagecontract aanvragen?

 Je kunt jouw stagecontract aanvragen via http://app.stagerocs.nl 
Voor 2e en 3e jaars, je hebt voor de zomervakantie informatie gehad over de voorwaarden van de verschillende stages! Lees deze even na voordat je een contract aanvraagd! Meer info nodig? Neem contact op met jouw eigen stagedocent!!!

Afdrukken E-mail